Select Page

13.4 #MambaDay

13.4 #MambaDay

Kobe Bryant e…

Orice ai spune, Kobe este in primul rand legenda. Este poate cel mai recognoscibil jucator din NBA dupa Michael Jordan. Este poate singurul jucator care poate fi comparat cu Jordan (ca si stil de joc). Este incapatanat. Este urat de multi (fanii din Boston stiu cel mai bine). Este jucatorul cu cele mai multe ratari din istoria NBA.  Este singurul jucator activ din Draftul din 1996. Este ..un extraterestuEste Black Mamba.

Pe 13 aprilie Kobe Bryant va juca ultimul meci din cariera sa de jucator profesionist ocazie cu care Los Angeles Lakers ii “gazduiesc” pe cei de la Utah Jazz. Imi aduc aminte atmosfera care a fost la ultimul meci al lui Michael Jordan si pot doar sa imi imaginez ce va fi la Staples Center.

Nike a lansat o platforma in care poti sa iti arati dragostea sau ura pentru Kobe Bryant. Check it out! http://nike.com/mambaday (P.S. Merge doar in varianta mobile)

Eu am pus o poza cu un caine care aduce omagiu jucatorului de la Los Angeles Lakers.

 

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Trackbacks/Pingbacks

  1. LeBron James si fanii – Mariuscv.com - […] e genul de jucator pe care ori il urasti, ori il iubesti. Pe asta s-au bazat si cei de…
  2. LeBron James si fanii – Mariuscv.com - […] e genul de jucator pe care ori il urasti, ori il iubesti. Pe asta s-au bazat si cei de…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.