Select Page

adidas a pregatit colectia de Craciun

In caz ca nu stiti ce cadouri sa faceti, fie pentru voi, fie pentru amicii baschetbalisti, cei de la adidas au ceva idei pentru voi. Este vorba de Colectia de Craciun “Bad Dreams”D Rose 5 Boost, J Wall 1, Crazylight Boost si Crazy 2. Ar trebui sa mentionez ca talpa este glow in the dark, de unde vine si numele colectiei “Bad Dreams”.

D-Rose 5 Boost si J Wall 1 sunt adidasii creati special pentru doi dintre jucatorii din NBA, Derrick Rose si John Wall. Ambii jucatori au cam acelasi stil de joc, cu multe patrunderi si schimbari de directie. Ambele perechi au un design fain si din ce am vazut pana acum in sezonul NBA si cei doi jucatori par sa fie multumiti de ceea ce poarta.

Crazylight Boost cred ca sunt cei mai usori adidasi de pe piata, cantarind aproximativ 300 grame. Din ce am citit, modelul a fost creat astfel incat sa confere mobilitatea pe care o gasesti la un model de tip low, imbinata cu stabilitatea unui model de tip mid. Rezultatul e unul fain.

Crazy 2 este unul dintre modelele vechi a celor de la adidas. Aparut pe piata prin anii 90, pe cand Kobe purta #8 la Los Angeles Lakers, modelul vad ca reincepe sa faca furori printre jucatorii din NBA. Bineteles ca materialele sunt in pas cu tehnologia, iar designul a ramas acelasi.

Daca ar fi sa aleg din cele 4 modele “Bad Dreams”, as alege Crazy 2, pentru a ma simti exact ca un jucator din anii 90, dar si pentru ca au fost a doua pereche de adidasi creata pentru Kobe Bryant.

Dupa cum ati vazut, unele modele au recurs la noua tehnologie de la adidas, Boost. Pentru cine nu stie exact care este treaba cu Boost, clipul de mai jos o sa va lamureasca:

Cam aceasta e colectia de Craciun de la adidas. De mentionat faptul ca perechile vor aparea pe site-ul lor incepand cu 12 decembrie, asa ca pregatiti-va!

Foto: Slamonline.com

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trei modele noi de la adidas – Mariuscv.com - […] Boost.┬áPentru cine nu stie care este treaba cu aceasta tehnologie de la adidas, las asta aici.┬áPretul pentru fiecare model…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.