Select Page

adidas lanseaza Dame 4

adidas lanseaza Dame 4

Cei de la adidas au lansat recent un nou model pentru Damian Lillard, Dame 4. Dame 3 mi-a placut, iar daca se va ivi ocazia voi testa si Dame 4. Pana atunci, cateva aspecte legate de acest model.

Primul lucru care iti sare in ochi este designul. Interesant si inovator, imi da impresia unei masini vintage, de colectie. Totusi stilul de joc al lui Lillard nu este deloc asa, insa ambele atrag atentia. In ultima vreme am observat ca mai toate ghetele de baschet sunt facute dintr-o bucata, iar Dame 4 nu este diferit in acest sens. 

Amortizarea Bounce este si in acest model prezenta, superstarul din NBA fiind foarte multumit si in trecut de aceasta tehnologie de la adidas. Bounce ofera confort, flexibilitate si court feel la un pret sub tehnologiei Boost.

Valurile de pe talpa, diferite fata de Dame 3, dau senzatia ca nu te-ar lasa sa aluneci pe parchet. Sunt curios daca acel cauciuc din care este realizata talpa este suficient de dur incat sa reziste si la terenurile outdoor.

Ca si materiale, Dame 4 este alcatuit dintr-un mesh destul de rezistent si nailon. De asemenea materialele folosite permit piciorului sa “respire”, asa ca ventilatia sigur nu o sa fie o problema.  

Pe langa atuurile pe care ti le ofera acest model, imi plac detaliile sau secretele pe care le are. Acele parti din istorie care cumva te apropie de jucator… sau cel putin asta e senzatia mea. 

In locul unde, in mod normal, ar fi fost amplasata fost limba sunt prezente pe o fasie de piele o serie de cifre  care spun o parte din viata pe parchet a lui Lillard.

35.12 – Statistica ultimului meci jucat de Lillard in AAU. Ultimul meci a fost biletul lui Lillad catre colegiu.

25.6.4 – Statistica din ultimul an de colegiu la Weber State

Damian Lillard a fost draftat in NBA al 6lea.

0.9: NBA Playoff. Prima Runda. Portland Trail Blazers vs Houston Rockets – 3-2 scorul la general pentru Blazers. Meciul 6, 98-96 pentru oaspeti, 0.9 timp ramas de joc. 

0:  Numarul de pe tricoul de joc al lui Lillard.

Pe spatele ghetei e scris YKWTII  – “You know what time it is”.

Cam atat la prima vedere. Abia astept sa il vad si in magazinele din Romania.


foto

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.