Select Page

Bacau Streetball Challenge 2014

1962876_776847425671187_5792451245818799144_nDaca turneele de la SportArena Streetball s-au incheiat, asta nu inseamna ca nu mai avem competitii de 3×3. Nu! In perioada 9-10 august, baschetul 3×3 se muta la Bacau pentru un show asa cum ne-au obisnuit organizatorii in ultimii 3 ani.

Fata de alte turnee de streetball, organizatorii au schimbat putin categoriile. Avem 3 categorii – Open (unde nu este limita de varsta), Junior (doar pentru baietii sub 18 ani) si Open Mix (unde echipele contin atat baieti cat si fete). Nu stiu exact cati o sa se inscrie in ultima categorie, dar mi se pare o idee buna, mai ales ca fiecare cos marcat de o fata valoreaza 2 puncte.

Organizatorii au pregatit multe surprize atat participantilor cat si spectatorilor. Va fi concurs de SlamDunk, de aruncari de 3 puncte, aruncari libere, 2Ball si multe altele.

Printre invitatii la concursul de SlamDunk se numara si Maiej Paprocki aka “Paprot” din Polonia, un dunk-er care a lasat pe multi cu gura cascata peste tot unde a fost.

Pentru mai multe detalii legate de turneu, puteti intra aici sau pe pagina de Facebook. De asemenea si formularul de inscriere tot acolo il gasiti.

Asadar pe 9-10 august, puteti da o fuga la Bacau pentru a vedea sau juca la Bacau Streetball Challenge. Eu zic ca nu o sa regretati !

Foto: streetballchallenge.net

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

1 Comment

  1. Bond

    E foarte tare ! va fi spectacol total anu’ asta!

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum sa joci baschet intr-un mall? | mariuscv - […] Urmeaza Bacau Streetball Challenge 2014! […]
  2. Cum a fost la Constanta Street Play 3×3 | Mariuscv.com - […] anul trecut am fost la Bacau in cadrul Bacau Streetball Challenge, anul acesta am zis sa variem si astfel…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.