Select Page

Banca Transilvania devine partenerul oficial al Federatiei Romane de Baschet

Banca Transilvania devine partenerul oficial al Federatiei Romane de Baschet

Federatia Romana de Baschet a anuntat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca Banca Transilvania a devenit partenerul lor principal. Banca Transilvania va sustine atat activitatea loturilor nationale – masculin si feminin, cat si proiectele baschetului romanesc. Directorul general al Bancii Transilvania, Omer Tetik, a anuntat in cadrul conferintei de presa ca acest parteneriat a fost incheiat pe o perioada de 2 ani, iar valoarea acestuia este de aproximativ 1 milion de euro.

Ma bucur sa vad cum un brand romanesc se implica in baschetul din Romania mai ales financiar. De altfel, Banca Transilvania este si principalul partener al echipei din Liga Nationala de Baschet Masculin, U BT Cluj Napoca, echipa care a terminat in acest sezon pe locul 4.

EuroBasket 2017 bate la usa

Tot in cadrul conferintei de presa s-a discutat putin si despre EuroBasket 2017. In urma cu13278012_10206652399055374_1963198741_n
doua zile a fost lansat oficial Logo-ul EuroBasket 2017, competitie unde Romania, Turcia, Finlanda si Isarael vor fi gazde. “EuroBasket 2017 este al doilea eveniment sportiv ca importanta pentru continentul nostru, dupa fotbal. Este pentru a doua oara cand FIBA a decis ca aceasta intrecere sa fie gazduita de patru tari, dupa o buna experienta la editia din 2015”, a subliniat Horia Paun, presedintele Federatiei Romane de Baschet.

In perioada urmatoare, tricolorele vor intra intr-un program de pregatire in Bucuresti, urmand ca apoi sa participe la un turneu in Cehia unde vor evolua impotriva echipelor Cehia A, Cehia B si Ungaria. Obiectivul pentru tricolore a ramas acelasi si anume calificarea la EuroBasketWomen 2017.

De partea cealalta, tricolorii vor participa la turnee de pregatire in China si Cipru, urmand ca in luna august sa fie organizat la Cluj Napoca un turneu international unde vor participa si nationalele Georgiei, Estoniei si Ungariei.  

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.