Select Page

Baschetul te face sa vrei mai mult

Baschetul te face sa vrei mai mult

Am inceput sa joc baschet de prin liceu, si asta in urma unei conjuncturi. De atunci si pana in prezent nu cred ca am stat o perioada lunga de timp fara sa pun mingea in cos. M-a prins. Si m-a prins atat de bine incat am inceput sa invat usor usor care e treaba cu acest sport. Si pana in momentul de fata nu pot spune ca stiu totul despre acest joc.

Baschetul a ajuns sa fie un hobby care s-a extins destul de mult. De la ideea de a face sport, am ajuns sa joc baschet cam de 2 ori pe saptamana, am inceput sa ma duc sa vad meciuri de baschet sau sa le vad la tv sau online, sa am o echipa de baschet de amatori si sa scriu despre acest sport.

Nu stiu exact cum s-a lipit de mine acest microb, insa stiu ca jucatori precum Tracy McGrady, Ben Wallace, Allen Iverson, Vince Carter, Steve Francis, Kevin Garnett, Kobe Bryant au contribuit. NBA atrage si mereu o sa atraga fani din cauza spectacolului, insa daca vrei sa vezi un meci de baschet in care tactica este principala arma, uita-te la meciurile din Europa. Pe mine m-au atras si tactica si spectacolul, insa recunosc ca imi e mai usor sa tin pasul cu ce se intampla in NBA.

De fiecare data cand urmaresc un meci de baschet si vad anumite faze importate, apetitul pentru acest sport creste. Si creste pana in punctul in care vrei sa iei o minge de baschet si sa incepi sa arunci la cos. Dar cateodata nici asta nu e suficient. Cele 40 de minute dintr-un meci sau acele 60/90 de minute dintr-un antrenament pot trece foarte repede. Am avut multe momente cand dupa un meci de baschet vazut in tribune ma gandeam ca trebuie sa astept sa treaca cateva zile pana sa mai vad altul. Acelasi lucru se intampla si cu meciurile pe care le joc.

Baschetul te poate duce in punctul in care sa vrei si mai mult. De cate ori nu s-a intamplat sa vezi intr-un meci o faza spectaculoasa iar apoi sa iei o minge si sa incerci sa reproduci acea situatie? Cred ca acesta este farmecul. Atmosfera, jucatorii, fanii, spectacolul unui meci iti creaza aceasta dorinta de a vrea mereu mai mult.

 

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

2 Comments

    • Marius V

      Salutare. Stiu articolul l-am citit atunci cand l-ai postat si l-am recitit si acum. Still good 😀

      Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hai cu mine sa sustinem Steaua CSM EximBank in FIBA Europe Cup (concurs) – Mariuscv.com - […] ca stiu ca iti place baschetul, iar in cazul in care nu iti place, crede-ma ca o sa ajunga…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.