Select Page

Bucuresti devine Mecca baschetului 3×3

Bucuresti devine Mecca baschetului 3×3

Weekendul ce vine o sa fie unul foarte spectaculos din punct de vedere baschetbalistic. Cele mai bune 24 echipe de baschet 3×3 isi dau intalnire in Bucuresti, mai precis in AFI Palace Cotroceni, in cadrul Campionatului European de baschet 3×3.

Tricolorii sunt pregatiti sa isi apere titlul obtinut in 2014, insa drumul pana la cea mai inalta treapta de pe podium o sa fie destul de greu. Echipa Serbiei, in frunte cu Dušan Domović Bulut (cel mai bun jucator de baschet 3×3), vor avea un cuvant de spus, la fel si nationala Spaniei, Sloveniei, Poloniei sau a Olandei. Grupele atat pentru baieti cat si pentru fete sunt urmatoarele:

lbwSLq1OVUmemN-FMxAgXA

Se anunta niste dueluri faine in grupe. La baieti Spania – Serbia, Slovenia – Italia, Olanda – Polonia, Romania – Rusia, iar la fete Ungaria – Romania, Italia – Ucraina, Rusia – Elvetia, Cehia – Spania.

Asadar in perioada 2-4 septembrie nu trebuie sa ratati Campionatul European de baschet 3×3. De ce? Uitati cateva motive:

  • Trebuie sa sustii echipa nationala a Romaniei
  • Poti sa iti lasi partenerul/partenera la cumparaturi, iar tu sa vezi cateva meciuri faine de baschet 3×3
  • Ai sansa se vezi cele mai bune echipe de baschet 3×3 din Europa
  • Poti sa il vezi la lucru pe Dušan Domović Bulut – aka Mr BullutProof, care este cel mai bun jucator de baschet 3×3 din lume. (las asta aici)

The #1 3×3 player in the World Dušan Domović Bulut is back in Romania to claim the #3x3Europe throne this time ➡ youtu.be/CdLweQ4DPZ8

Posted by FIBA3x3 on Tuesday, 30 August 2016

  • Baschetul 3×3 este poate cel mai spectaculos. Fiecare punct conteaza, fiecare moment nu trebuie ratat pentru ca totul se petrece atat de repede incat poti schimba cursul jocului in favoarea ta in cateva secunde.

Nu mai e mult! Ne vedem in AFI Palace Cotroceni! Enjoy!

2016 FIBA 3×3 European Championships – Trailer

Bucharest will be the Mecca of 3×3 basketball this weekend, check out the #3x3Europe trailer! ➡ youtu.be/D2WzL5CmNb8

Posted by FIBA3x3 on Tuesday, 30 August 2016

 


Foto / Video

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Trackbacks/Pingbacks

  1. „Acvilele” sunt vicecampioane europene la baschet 3×3. #3x3Europe – Mariuscv.com - […] cum spuneam acum cateva zile, weekendul acesta a fost unul plin din punct de vedere baschetbalistic, AFI Palace Cotroceni…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.