Select Page

Chris Paul debuteaza in Jordan CP3 XI

Chris Paul debuteaza in Jordan CP3 XI

Zilele trecute Chris Paul a debutat in noile sale ghete de baschet CP3 XI sub brandul Jordan. Noul model, din ce am vazut poze arata demential. Intrebat de noile ghete, Chris Paul a declarat ca totul se concentreaza in jurul vitezei si a aderentei (“Now, everything is about speed and traction.”). Tot el mentioneaza ca noul model este inspirat de lucrurile ce s-au petrecut in viata sa, cum ar fi arta, familia si mutarea sa in Houston.

Conform celor de la Nike, CP3 XI are o aderenta sub forma de heringbone la fel ca si la CP3 X. Amortizarea este sub forma de Zoom Air care se gasesc atat la calcai, cat si in zona din fata a talpii piciorului. Ce avem nou fata de modelul precedent, este aparitia ariciului ca si suport. Tot ca si suport avem in zona calcaiului TPU. In momentul in care ii voi testa, voi reveni cu mai multe informatii in acest sens. 

Jordan CP3 XI va putea fi cumparat incepand cu luna aprilie si va avea un pret de 125 dolari. Personal, imi place modelul mai mult decat CP3 X… cel putin din punct de vedere al designului. Din punct de vedere al tehnologiei implementate nu ma pronunt pana nu ii am in picioare, insa nu cred ca vor fi probleme.

 

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.