Select Page

CSM Steaua Baschet la 2 victorii de titlul 22

CSM Steaua Baschet la 2 victorii de titlul 22

Dupa seria nebuna impotriva celor de la UBT Cluj Napoca si dupa deplasarea de la Oradea, CSM Steaua Baschet se afla la doua victorii de titlul 22.

Primele doua meciuri din Finala Ligii Nationale de Baschet s-au jucat la Oradea, unde cele doua echipe si-au impartit numarul de victorii. Seria se muta la Bucuresti, iar duminica 10 iunie ora 18.00 si marti 12 iunie ora 20.00 vor avea loc meciurile 3 si 4 in Sala Mihai Viteazu. Biletele se vor pune in vanzare in ziua meciului cu aproximativ 2 ore inainte de startul partidei.

Antrenorul “militarilor” declara in cadrul conferintei de presa ca in ciuda faptului ca nu au obitinut o clasare buna la finalul campionatului (locul 4), se asteptau la un drum mai dificil pana in finala. Totusi, echipa a aratat caracter, a avut incredere in fortele proprii, a jucat fiecare meci fara a se gandi la cel dinainte sau la urmatorul. In momentul de fata scorul seriei este de 1-1, iar strategia nu se schimba pentru stelisti. Vor juca fiecare meci in parte, fara a se gandi ce s-a intamplat la Oradea sau ce o sa fie in meciurile viitoare.

Poate de asta e si meritat locul in finala, zic eu.

🎤 Jukka Toijala despre parcursul echipei în acest sezon

Pubblicato da CSM Steaua Baschet su venerdì 8 giugno 2018

Presedintele clubului, Virgil Stanescu a vorbit despre familie. Familia Steaua Baschet. One Big Army este intradevar o familie mare care ii cuprinde pe toti de la staff-ul echipei, la juniorii de la Laguna, Dan Dacian, la fani. Familia va concetra toata puterea si toate eforturile pentru aceasta finala de campionat, dorinta fiind aceea de a castiga titlul. Faptul ca Steaua joaca a doua finala la rand este dovada faptului ca proiectul Steaua Baschet este un proiect de succes si un proiect de viitor.

🎤 Virgil Stanescu despre performanțele programului RESPECT, derulat de CSM Steaua EximBank alături de BC Laguna Sharks și Baschet Club Dan Dacian ❤️🏀💙

Pubblicato da CSM Steaua Baschet su venerdì 8 giugno 2018

Mi-ar placea sa vad o atmosfera faina in tribune si spectacol pe parchet. Cheia in aceasta serie pentru meciurile 3 si 4 este avantajul terenului propriu. Atat in campionat, cat si in playoff, Steaua a jucat foarte bine in fata propriilor suporteri.

Fain ar fi ca seria sa se termine in capitala, iar titlul sa ajunga in capitala dupa o pauza de multi ani. Ramane de vazut.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.