Select Page

Cum e sa joci baschet pentru Steaua CSM EximBank

Cum e sa joci baschet pentru Steaua CSM EximBank

Intotdeauna m-am intrebat cum se vede si cum se simte un meci de baschet din sanul unei echipe. De la antrenamentele lungi, la deplasari, la meciurile intense, la momentele bune sau mai putin bune. Cred ca fiecare dintre noi se gandeste cand e mic ca vrea sa joace pentru clubul favorit, insa nu foarte multi ajung la nivelul acela. Totusi, Steaua CSM EximBank, din dorinta de a se apropia si mai mult de fani, a oferit unui suporter sansa de a face parte din familia lor. Vorbim de aceeasi experienta pe care o are si un jucator profesionist (nu stiu de salariu), doar ca pentru o perioada mai scurta de timp si anume 24 de ore.

Radu Rugiubei a fost cel care a castigat concursul celor de la Steaua CSM EximBank si si-a vazut visul cu ochii. Acesta a debutat in meciul disputat de Steaua CSM EximBank impotriva Campioanei Romaniei – CSM Oradea. Pana la marele meci, noul jucator a facut vizita medicala, a semnat contractul cu Steaua, a primit carnetul de jucator si a participat la antrenamentul echipei. Cat a stat pe parchet, Radu nu a dezamagit, acesta trecandu-si in cont si 2 puncte.

Steaua CSM EximBank a gandit niste campanii faine de marketing  – Reading Stands Tall, Patron la Steaua sau Joaca pentru Steaua, tocmai din dorinta de a fi mai aproape de fani. Este pentru prima oara in Romania cand un club de baschet ofera sansa unui fan de a face parte din echipa. Spuneam acum ceva timp ca baschetul te face sa vrei mai mult, asa ca mi-ar placea pe viitor sa vad cat mai multe echipe din Liga Nationala de Baschet implementand acest proiect, mai ales ca sunt sigur ca vor exista fani care vor sa joace pentru clubul favorit. Momentele petrecute pe parchet alaturi de ceilalti 4 coechipieri, sustinut de cei de pe banca de rezerve si mai ales de public vor fi de nepretuit.

Sezonul urmator voi incerca sa fac si eu acest pas si poate voi reusi sa simt exact ceea ce simte un jucator profesionist meci de meci.

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.