Select Page

Cum sa joci baschet intr-un mall?

10520819_313795722115140_7244067636536931499_oOrganizatorii de la SportArena Streetball au gasit o locatie inedita pentru a organiza Turneul 4 + Master. Unde? Intr-un mall. Chiar daca la prima vedere lucrul acesta parea relativ imposibil, acestia au reusit sa faca din ultimul turneu, unul memorabil.

Chiar daca in primele doua zile nu a fost foarte multa lume, lucrurile nu au mai fost asa in ultima zi, cand cu mic cu mare au venit sa vada unul dintre cele mai faine show-uri de baschet organizate.

In ciuda faptului ca echipa in care am jucat s-a impotmolit in runda 2 din Turneul 4, asta nu ne-a impiedicat sa urmarim prestatia celorlalte echipe. Si nu am fost dezamagiti. De la dribbling-uri la cosuri in ultima secunda la slam-dunk-uri, pot spune ca am vazut de toate.

In ultima zi am avut parte pe langa concursul de Slam Dunk si de un meci demonstrativ intre Virgil Stanescu, rapper-ul DOC, Justin Darlington aka JusFly si nationala Romaniei de baschet 3×3 fete. Nu stiu daca s-a tinut scorul, dar meciul a fost unul pe placul publicuIMG_20140804_201553lui.

Concursul de Slam Dunk a fost unul de nota 10. Jus Fly, Vlad Muscurel, Tudor Boruz şi Adrian Bente au facut un show de zile mari. Mi-a placut faptul ca organizatorii l-au adaugat in competitie si pe Amedeo Casale, un pusti care a strans multe aplauze prin dunk-urile sale. Cele mai multe note de 10 le-a strans bineinteles canadianul Jus Fly care inca o data a ridicat publicul in picioare. Toate dunk-urile le poti vedea aici.

Baietii de la “Rahova’s Finest” si fetele de la “tricolorele” s-au impus in finala si au plecat acasa cu trofeul cel mare.

Astfel se incheie Turneul 4 + Master jucat intr-un … mall. Sper ca pe viitor, organizatorii sa fie la fel de creativi in alegerea locatiilor pentru desfasurarea turneelor.

Urmeaza Bacau Streetball Challenge 2014!

foto: PozeBaschet

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sfarsit de 2014 | mariuscv - […] la FIBA 3×3 World Tour. 8. SUA castiga Campionatul Mondial de Baschet din Spania. 7. Am jucat baschet intr-un…
  2. Sa ne pregatim de Sport Arena Streetball – Sezonul 11 | Mariuscv.com - […] de Sport Arena Streetball. Si cum vara sta sa bata la usa, ne gandim deja la sezonul 11. Pana acum…
  3. Hai la Turneul 2 Sport Arena Streetball | Mariuscv.com - […] trecut cand s-a jucat bashet intr-un mall, Justin „Jus Fly” Darlington a facut senzatie, asa ca abia astept sa…
  4. #Baschetinmall | Mariuscv.com - […] trecut am jucat baschet intr-un mall in cadrul unui turneu de baschet 3×3. Stiu, pare ciudat. Asa mi s-a…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.