Select Page

De ce e de urmarit BC Athletic sezonul acesta

De ce e de urmarit BC Athletic sezonul acesta

Baschetul este un sport dinamic, un spectacol  în adevăratul sens al cuvântului, iar când mai adaugi și un strop de unitate, respect, înțelegere – iese familia BC Athletic.

Integer feugiat erat

Prin BC Athletic, baschetul constănțean respiră de foarte mulți ani, mai exact din 2007. Sub îndrumarea antrenorilor Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici, manageriați de Andrei Talpeș, băieții luptă până în ultima secundă. Ce-i cel mai frumos? Ei nu câștigă un meci. Ei consideră că au câștigat experiență și energie de la susținători.

Anul trecut s-au făcut remarcați încă din faza de calificare, pornind în grupă alături de CNAV, Rapid București, BCMU Argeș, Politehnica Iași 2 și CS Pheonix 2 Galați și trecând în faza semifinală cu 8 meciuri câștigate din 10. S-au luptat să promoveze în Liga Națională alături de Cuza Sport Brăila, Știința București și băieții de la Aurel Vlaicu și au reușit să se claseze pe locul 3 la finalul turneului.  

De ce să ne uităm la meciurile lor? E foarte simplu! Ei respiră baschet, fac un adevărat spectacol și asta doar pentru că la bază, ei sunt o familie unită. Pentru că stai cu inima în gât în fiecare secundă care trece din sfert. Pentru că pot să întoarcă scorul de la 10 puncte diferență la egal în ultimul minut de joc. Pentru că te încarci cu energie din energia lor și ei de la tine. Pentru că nu ai cum să stai liniștit când Ray plesnește de sus mingea-n plasă sau când Ursu își etalează ambiția pe teren. Pentru că accentul este pus pe evoluție, respect și oameni. Pentru că #TEAMisEVERYTHING!

Cu un parcurs demn de apreciat în anul precedent, Baschet Club Athletic promovează în Liga Națională de Baschet Masculin, în grupa B, alături de CSO Voluntari, CS Cuza Sport Brăila și CSM Mediaș. Primul meci al gladiatorilor din Ligă este pe 6 octombrie, de la 18:00, în deplasare direct la Voluntari.

Pentru că #TEAMisEVERYTHING

Text scris de Ștefi

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire