Select Page

Energia Tg Jiu se califica in EuroChallenge Final4!

Aflata la prima experienta europeana Energia Tg Jiu a facut si face istorie. Gorjenii au castigat meciul 3 din EuroChallenge impotriva celor de la Le Mans cu scorul de 79-64 si si-au asigurat biletul catre EuroChallenge Final Four!

Daca primele doua sferturi au fost echilibrate, partea a doua a fost clar dominata de catre Energia. Baietii antrenati de Antonis Constatinides au dus la perfectie atat faza ofensiva cat si pe cea defensiva. Glyniadakis si Milosevic au terminat cu double double, iar Watson, Troupe, Darby, Mack au marcat si ei peste 10 puncte.

A fost o seara mai mult decat magica pentru Energia, dar si pentru baschetul romanesc. Daca pana acum Europa nu stia cine este Energia Tg Jiu, zic sa inceapa sa isi faca temele. Echipe precum BC Astana, Tartu Rock, Lukoil Academic si acum Le Mans au aflat pe pielea lor ce poate face aceasta echipa. Mi se pare atat de fain cand vad o echipa care nu cred ca a plecat cu prima sansa in niciun meci din EuroChallenge ca reuseste totusi o asemenea performanta si la debutul in aceasta competitie.

The best is yet to come! Bravo Energia Tg Jiu!

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.