Select Page

Escapada. #BLP18PN

Escapada. #BLP18PN

Sunt momente in care astepti ziua de vineri si sa spui “Hai sa plecam!”, iar un astfel de moment a venit la fix cu ocazia majoratului Bloggers Lan Party. Iti iei prietenii si pleci. La Piatra Neamt. Iar cand ai si playlistul… perfect, nici nu simti cum trece timpul.

La majorat, BLP a venit cu FIFA 18, NBA 2K, PUBG, BombTag, Mortal Kombat, Guitar Hero, Catan, Catan VR, God of War, toate intr-o faina locatie, Rubik Hub. La final, Skizzo Skillz a facut biniditat. Bloggers Lan Party e despre oameni, insa nimic nu se compara cu momentul in care in urma unui duel (la orice joc) iesi castigator. In cadrul acestei editii, Ovidiu Patrascu a fost cel care a cam dominat, castigand atat la NBA cat si la FIFA. Daca la FIFA ma asteptam la un astfel de rezultat (greu sa rapui un fost campion european si mondial), la NBA m-a surprins placut. Golden State Warriors ai lui mi l-au trimis acasa pe Chris Paul si ai sai coechipieri, intr-o finala ce a fost decisa in ultimul sfert. Data viitoare, buzzer beater.

Toma a facut din acest eveniment ceva biniditat si pentru asta, jos palaria! Nici voluntarii care roiau pe acolo gata sa te ajute nu au fost mai prejos.

Am plecat din Piatra placut surprins. De loc, de oameni, de mancare, de oamenii noi pe care i-am cunoscut si de eveniment.

Cateodata e nevoie de o astfel de escapada. O data pe an?

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.