Select Page

Fanii isi pot alege favoritii pentru All Star Game 2018

Fanii isi pot alege favoritii pentru All Star Game 2018

Ca in fiecare an, unul dintre cele mai asteptate evenimente din Liga Nationala de Baschet este All Star Game. Anul acesta, All Star Game 2018 va avea loc pe 14 februarie in Sfantu Gheorghe, Sala Polivalenta “Sepsi Arena” si va pune fata in fata selectionata Nordului si cea a Sudului.

Fanii pot alege jucatorii preferati astfel incat sa poata alcatui un prim 5 pentru selectionata Nordului si un prim 5 pentru cea a Sudului. Fiecare echipa va avea cate un antrenor, ales si acesta de catre fani. Loturile celor doua selectionate SUD si NORD vor fi formate din 12 sportivi si 2 antrenori. Fiecare votant va alege pentru selectionatele Nord si Sud obligatoriu cate un singur jucator pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc si cate un singur antrenor . Este necesar ca in echipa preferata sa fie inclus cel putin un sportiv de origine romana U23.

Ca si in anii trecuti, Federatia Romana de Baschet a pus la dispozitia fanilor o platforma unde acestia pot vota (vezi aici).

NORD – este o selectionata formata din jucatori legitimati la CSM CSU Oradea, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BC Mures Tg. Mures, BC SCM Timisoara, BC Timba Timisoara si Politehnica Iasi (6 echipe).

SUD – este o selectionata formata din jucatori legitimati la Dinamo Bucuresti, Phoenix Galati, CSM Steaua Bucuresti Eximbank, BCMU FC Arges Pitesti, SCMU Craiova si BC CSU Sibiu (6 echipe).

ANTRENORI
Sunt postati pentru a fi votati doar antrenorii principali cu licenta FRB ai echipelor din LNBM.

Dupa ce voturile vor fi centralizate, acestea vor fi publicate pe site-ul Federatiei Romane de Baschet (votul public + media + tehnic).

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.