Select Page

Final Four + All Star Game

Final Four + All Star Game

Sarbatoarea baschetului romanesc a debutat cu Final Four-ul Cupei Romaniei unde am avut parte de doua dueluri mai mult decat interesante: U BT Cluj Napoca vs BC Mures si CSM U Oradea vs BC Dinamo.  In primul meci UBT Cluj Napoca a reusit sa se impuna pe final de meci, in timp ce CSM U Oradea a trecut de BC Dinamo. Recunosc ca mi-ar fi placut sa fi vazut ceva surprize pentru ca in general la baschet nu poti sti niciodata cine va fi echipa victorioasa, insa pot spune ca victoriile au fost meritate. Finala avea sa fie intre CSM U Oradea si U BT Cluj Napoca, iar dupa cele 40 de minute de joc, clujenii au iesit victoriosi (82-75). Daca ar fi sa caracterizez printr-un cuvant  Finala Cupei Romaniei as spune echilibru, diferenta a fost facuta in mare parte de loviturile de la linia de fault. Totusi nu pot sa nu remarc jocul bun pe care U BT Cluj Napoca l-a avut in finala si mai ales prestatia lui Nandor Kuti. 

Multe zambete, relaxare, spectacol. Acestea au fost ingredientele All Star Game-ului din acest an. Surprinzator jocul s-a terminat la egalitate (131-131), chiar daca reprezentativa Nord-uli putea oferi la final lovitura de gratie. Jucatorul celor de la Steaua CSM EximBank, Porter Troupe a fost desemnat MVP-ul meciului, acesta reusind 17 puncte, 3 interceptii si 5 pase decisive. Cred ca este pentru prima data cand nu vad prelungiri la in meci de All Star Game. Inca 5 minute de joc nu cred ca suparau pe nimeni.. din contra.

In pauzele dintre sferturi am avut parte de concursul de Slam Dunk si cel de 3 Point Shootout. La fiecare concurs a fost si o sesiune de calificari, duelul cel mare urmand a fi disputat intre cei mai buni doi jucatori din calificari. Concursul de Slam Dunk a fost castigat fara drept de apel de Kevin Hardy care a ridicat publicul in picioare prin executiile sale. Lunetistul serii a fost Filip Adamovic.

Trei zile cu si despre baschet. Trei zile cu emotii, suspans, pasiune, spectacol.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.