Select Page

Gasca lui Coubertin cauta voluntari

Gasca lui Coubertin cauta voluntari

Inainte sa ma prinda microbul baschetului, cand eram in scoala generala jucam tenis de masa saptamanal. Tin minte si acum cum mergeam dupa ore la taica-miu la servici si jucam. Ulterior am lasat-o mai moale.

Vorbeam zilele trecute cu cineva legat de sporturile pe care le-am facut pana in prezent. Handbal, tenis, baschet, volei, inot, tenis de masa si lista poate continua. Ii spuneam ca singurul regret pe care l-am avut, a fost acela ca nu am facut niciun sport la nivel profesionist, ci doar amator, insa pana la urma am cazut de comun acord ca e bine ca in continuare ne tinem de sport.

In perioada 15-24 iulie 2018 are loc la Cluj Napoca, Campionatul European de Tenis de Masa pentru Juniori. Incet, incet, Cluj Napoca ia fata Bucurestiului in materie de organizat evenimente sportive (vezi EuroBasket 2017). In aceasta perioada vor fi prezenti peste 1500 de persoane (sportivi, antrenori, oficialitati, parteneri etc), motiv pentru care Gasca lui Coubertin are nevoie de voluntari… cam 200. Rolurile pe care voluntarii le pot avea sunt diverse: asistent de delegație, suport spectatori, protocol, IT, Info Desk. 

Profilul candidatului, programul, formularul de inscriere si alte informatii pot fi gasite aici. Cu putin noroc, ne putem vedea acolo!

 

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.