Select Page

Incepe un nou sezon de baschet 3×3

Incepe un nou sezon de baschet 3×3

Anul acesta sezonul de baschet 3×3 va arata putin diferit. Daca pana acum majoritatea turneelor se desfasurau in Bucuresti, anul acesta organizatorii au schimbat putin lucrurile. 3×3 Superbet Tour va fi un circuit national, cu 4 turnee ce se vor desfasura in 4 orase diferite: Ploiesti, Craiova, Bucuresti, Constanta.

Primul popas al 3×3 Superbet Tour va la Ploiesti in perioada 21-22 mai, la AFI Palace Ploiesti, apoi urmeaza Craiova in perioada 11-12 iunie in Piata Mihai Viteazu, Bucuresti in perioada 1-3 iulie la Baneasa Shopping City, iar ultima oprire va fi la Mamaia – 9-10 iulie. Cele mai bune echipe de la aceste turnee isi vor masura fortele la 3×3 Superbet Tour Final pe 26-28 august, turneu ce va avea loc la Bucuresti. Miza este una mare, castigatoarea 3×3 SuperBet Tour Final la categoria Open Masculin va putea reprezenta Romania in FIBA 3×3 World Tour, locul unde cele mai bune echipe din lume se intalnesc pentru a demonstra de ce merita sa fie #1 in lume.

Inscrierile pentru fiecare turneu se pot face online, pe site-ul 3la3.ro, iar pe baza rezultatelor de la turnee, puteti urca in clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking. Oricine poate lua parte de turnee, categoriile fiind impartite de la -14 pana la +35 atat la masculin cat si la feminin.

Sfatul meu este sa mergeti macar la un turneu, nu doar pentru meciurile de baschet, cat si pentru atmosfera. Vara sta sa bata la usa, meciuri de baschet 3×3 vor fi acompaniate de muzica, diverse concursuri… ce poti sa iti doresti mai mult?

_MG_4743

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.