Select Page

Jordan WHY NOT ZER0.1. Primele ghete de baschet pentru Russell Westbrook

Jordan WHY NOT ZER0.1. Primele ghete de baschet pentru Russell Westbrook

Fanii lui Russell Westbrook se pot considera norocosi. Aflat sub contract cu Jordan, jucatorul celor de la Oklahoma City Thunder a debutat in meciul contra celor de la Los Angeles Lakers in Jordan Why Not ZER0.1. Totusi, Why Not Zer0.1 nu e primul model de incaltaminte creat pentru jucatorul celor de la Thunder. Cunoscut si pentru tinutele excentrice, Westbrook are si o linie de incaltaminte lifestyle – Westbrook 0.1 si Westbrook 0.2 care nu arata rau. Asadar, in sfarsit “Brodie” se alatura jucatorilor care au o linie de ghete de baschet special creata pentru ei.

“As a kid growing up in LA and standing in line to get other people’s shoes, you become aware of how fortunate you are to get sneakers,” he says. “To be able to sit here now and hold my own shoe is an honor.” (via Nike.com)

Designul mi se pare unul futurist si imi aduce putin aminte de Air Jordan XV. Ca si aspectele tehnice avem Zoom Air pe toata talpa (ceea ce pentru mine este un castig) si spuma Phylon. Tiparul folosit pentru aderenta este unul de tip herringbone, ceea ce inseamna (de cele mai multe ori) ca nu o sa faci patinaj artistic pe parchet. 

Modelul va putea fi cumparat incepand cu 15 ianuarie si va avea un pret de 125 dolari. 

Cum ti se pare modelul? Astept parerile mai jos.

Russ’ first Jordan on-court shoe makes a huge debut in LA. The WHYNOT ZER0.1. @jumpman23

Oklahoma City Thunder paylaştı: 3 Ocak 2018 Çarşamba

 

The kicks 🌎 is buzzing. Russell Westbrook introduces his first performance shoe. Jordan WHYNOT ZER0.1. Wearing them for the first time tonight, vs. Lakers. #NBAVote

Oklahoma City Thunder paylaştı: 3 Ocak 2018 Çarşamba

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.