Select Page

Kobe Bryant – Dear Basketball

Kobe Bryant – Dear Basketball

Despre Kobe Bryant am tot scris si cred ca o sa scriu si in continuare. Toata cariera a purtat echipamentul celor de la Los Angeles Lakers si a scris istorie pentru acest club. 5 inele, de 2 ori cel mai bun jucator al Finalei, 18 selectii in All Star Game, de 4 ori cel mai bun jucator al All Star Game, peste 33000 de puncte marcate in cei 20 de ani de cariera, medaliat cu aur la Beijing si Londra si lista poate continua. 

Kobe Bryant este un extraterestru, este jucatorul cu cele mai multe aruncari ratate in NBA insa nu cred ca o sa mai fie un alt jucator precum el. Si aici vorbesc de mentalitate, atitudine si felul in care a schimbat jocul sau felul in care privim jocul de baschet. Este genul de jucator pe care fie il iubesti, fie il urasti. Eu, recunosc. La inceput l-am urat, insa cu timpul lucrurile s-au schimbat. 

Recent am dat peste asta:

John Williams este cel care e “vinovat” pentru coloana sonora din Star Wars, Indiana Jones, Superman sau Saving Private Ryan, iar cel care a facut animatia este Glen Keane, un fel de Michael Jordan al desenatului. Glen Keane a fost responsabil pentru desenele din filmele Disney precum Little Mermaid, Beauty and the Beast, Aladdin, Pocohontas, Tarzan. Asadar, Kobe Bryant a apelat cam la cei mai buni pentru a scoate ce e mai bun.

Intr-un interviu, Kobe vorbeste despre animatia din “Dear Basketball”.  “I wanted not only animation, but hand drawn animation. There’s no computer generated effects. If you look at it closely it has the same kind of craftsmanship my career had. It’s not perfect, it’s not super clean. It’s a bit dirty. It’s organic”  (interviul complet il gasiti aici si merita citit).


foto – Glen Keane artwork for “Dear Basketball”

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.