Select Page

Kyrie Irving are o noua linie de ghete de baschet. Kyrie S1 hybrid

Kyrie Irving are o noua linie de ghete de baschet. Kyrie S1 hybrid

Kyrie Irving a intrat in clubul jucatorilor cu mai multe linii de ghete de baschet. LeBron James are si Nike Soldier, Nike Ambasador, Kevin Durant are si KD Trey 5, iar acum a venit si randul lui Kyrie Irving. 

Recunosc ca nu m-as fi gandit ca jucatorul celor de la Celtics va avea o linie separata fata de cea principala, dar aparent cei de la Nike au facut asta posibil. Si asa a aparut acest model.¬†Nike Kyrie S1 hybrid este exact precum Jordan Spiz’ike, adica un mix intre mai multe modele Air Jordan.

Mi se pare interesant mai ales ca e un mix intre Kyrie 1, 2 si 3. Adica cei de la Nike au luat de la Kyrie 1 talpa si amortizarea (Zoom Air si Phylon), suportul de la Kyrie 2 (ariciul) si marterialele si partea din fata labei piciorului (jumatatea din fata) de la Kyrie 3.

Rezultatul final totusi mie nu imi place din punct de vedere al aspectului. Totusi important la o gheata de baschet nu este aspectul, ci felul in care se comporta pe parchet. Sunt curios daca modelul S1 va fi si in magazinele din Romania.


foto

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.