Select Page

LeBron a dat, LeBron a luat

LeBron a dat, LeBron a luat

Dimineata, in timp ce mergeam spre birou, am prins ultimele minute din meciul dintre Los Angeles Lakers si San Antonio Spurs. Practic, am prins chintesenta meciului.

Cu mai putin de un minute din tipul regulamentar de joc, cei de la Spurs aveau un avans de 6 puncte. Asta nu i-a oprit pe cei de la Lakers sa se apropie la 3 puncte prin tripla lui Kuzma. In urmatoarea faza, cei de la Spurs au ratat aruncarea, iar echipa din orasul ingerilor avea o sansa sa trimită meciul in prelungiri. Zis si făcut! Cei de la Spurs nu au faultat (nu stiu de ce) asa ca Lebron at the buzzer a trimis meciul in prelungiri.

In prelungiri lucrurile au fost si mai nebune. Lakers a creat un avans de 6 puncte, Spurs a revenit. 142-138 pentru Lakers cu 20 de secunde ramase din joc, moment in care Rudy Gay reuseste o aruncare din spatele semicercului. De data aceasta cei de la Spurs faulteaza, iar LeBron este trimis la linia de libere. Prima aruncare… ratata. A doua aruncare… ratata. Rar vezi cum un jucator rateaza doua libere pe final de meci. Cei de la Spurs mai au 11 secunde pentru a castiga meciul. Mingea ajunge la Patty Mills…

Patty Mills Game-Winner vs. LA Lakers

Patty Mills FOR THE WIN!!!#GoSpursGo

Publicată de San Antonio Spurs pe Luni, 22 Octombrie 2018

Cu 6 secunde ramase de jucat, mingea ajunge la LeBron care de data aceasta nu reuseste sa marcheze.

LeBron James a avut sansa sa inchida meciul cu acele libere. A fost erou atunci cand fara nicio ezitare a trimis meciul in prelungiri, insa nu a mai reusit sa faca acelasi lucru in prelungiri. Ar fi fost seara perfecta pentru fanii din LA. Acum Lakers imparte ultimul loc cu Oklahoma City Thunder, o alta echipa care e in cautarea primei victorii in acest sezon. Inca mai e timp.


Foto

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.