Select Page

LeuRoStar 2018

LeuRoStar 2018

Nu stiu cati dintre voi stiu, insa de aproximativ 3 ani joc intr-o echipa de baschet alaturi de alti 9 prieteni. In fiecare final de saptamana, pe durata desfasurarii campionatului, ne gasiti fie la Sala Leu, fie la Sala FRB. Si cum fiecare campionat de baschet are propriul All Star Game, Campionatul Municipal de Baschet Bucuresti are LeuRoStar – Est vs Vest.

Evenimentul va avea loc pe data de 31 martie 2018 in Sala FRB.

Pentru a se stabili primul 5 si rezervele, publicul, origanizatorii si reprezentatii echipelor pot alege dintr-o lista de 78 de jucatori si 38 antrenori. De la echipa din care fac parte – Alfa, doar doua persoane pot participa la acest eveniment subsemnatul si Catalin Donici si ne gasiti in echipa Est-ului. 

Publicul va putea vota pana duminica 11.03.2018 ora 22.00 la urmatorul link:
https://tinyurl.com/Leurostar2018votpublic (pentru a asigura unicitatea voturilor este necesara autentificarea Google)

Fiecare votant va trebui sa voteze cate 5 jucatori (cate 1 pe fiecare pozitie de joc) atat pentru EST cat si pentru VEST, respectiv cate un antrenor pentru fiecare echipa. In final, dupa numararea voturilor si ponderarea lor vor fi alesi cate 2 jucatori pentru fiecare pozitie din teren formandu-se astfel 2 echipe de cate 10 jucatori.

Asadar trimiteti jucatorii echipei Alfa (Catalin Donici – Pozitia 3 – SF si Marius Vasilescu – Antrenor ) pentru a reprezenta Estul la Leurostar 2018 si, bineinteles, va asteptam la meci.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.