Select Page

Meciuri de Craciun la Telekom Sport

Meciuri de Craciun la Telekom Sport

Incepe sa fie deja traditie pentru mine sa vad de Craciun meciurile de baschet din NBA. Ca si in anii trecuti, mosul vine cu meciuri de Craciun la Telekom Sport.

Primul cadoul vine la ora 19:00 cu duelul dintre Philadelphia 76ers si New York Knicks. Chiar daca cele doua echipe nu se afla in top, o sa fie interesant sa ii vedem la lucru pe Joel Embiid si Kristaps Porzingis. Sunt curios daca Michael Beasley (Knicks) o sa repete meciurile bune facute contra celor de la Thunder sau Boston Celtics.

Asadar, “The Process” sau “The Unicorn”?

Urmatorul cadou vine la ora 22:10 cu meciul dintre Cleveland Cavaliers si Golden State Warriors. Poate cel mai asteptat meci din seara de Craciun, fiind o reeditare a Finalei. Totusi, ambele echipe au jucatori importanti accidentati – Curry (GSW), Thomas (Cavs), Rose (Cavs). Chiar si asa duelul dintre Lebron si Durant o sa fie unul de urmarit. LeBron spune ca nu e o rivalitate intre cele doua echipe… insa nu prea sunt de acord. Cel mai bun exemplu este duelul din Finale. Deci, Durant sau Lebron?

Ultimul meci pe care Telekom Sport il transmite este duelul dintre Washington Wizards si Bostons Celtics incepand cu ora 0:40. Un duel intre Kyrie Irving si John Wall, doi dintre cei mai buni jucatori din NBA pe pozitia lor. Irving sau Wall?

Spectacolul continua dupa cu duelul dintre Oklahoma City Thunder vs Houston Rockets si Minnesota Timberwolves vs Los Angeles Lakers.

Indiferent de echipa care va castiga, cred ca noi, spectatorii, o sa fim cei mai castigati.

P.S. Merg pe victoria celor de la Knicks, Warriors, Celtics, Thunder si Wolves.

Sarbatori fericite!

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.