Select Page

O campanie misto de la Jordan: De la Big O la Big 0

O campanie misto de la Jordan: De la Big O la Big 0

Zilele trecute, Russell Westbrook a mai scris o poveste in istoria NBA. Jucatorul celor de la Oklahoma City Thunder a reusit sa depaseasca recordul detinut de Oscar “Big O” Robertson de triple double intr-un sezon regulat. Legendarul jucator de la Bucks reusise intr-un sezon de 82 de meciuri sa aiba 41 de tripledouble, iar superstarul de la OKC a depasit acest record in meciul disputat contra celor de la Denver Nuggets.

Agentia cu care lucreaza Jordan, R/GA, a profitat de aceasta fila de istorie si a scos un spot care a vazut lumina zilei imediat dupa ce Westbrook a trecut de borna 41. De la Big O la Big 0. #WhyNot

Mi se pare foarte faina paralela intre Big O si Big 0, iar titlul este perfect. Big O este porecla lui Oscar Robertson iar Big 0 face referire la numarul de joc al lui Westbrook. #whynot e un motto al lui Westbrook, dar si fundatia care ii poarta si numele (Russell Westbrook Why Not Foundation).

Pe langa asta, brandul Jordan are un model Air Jordan XXX1 special conceput pentru acest moment, care arata demential. Lansarea oficiala va avea loc pe 29 aprilie, ghetele de baschet putand fi achizitionate si online de pe site-ul celor de la Jordan. Din pacate sunt mici sansele sa ii vedem si la noi in magazine. Imi place noul model si elementele din Air Jordan XX9 (cele mai bune ghete de baschet in care am jucat), dar si acel animal print care ma duce cu gandul la Air Jordan III.

Cireasa de pe tort ar fi ca Russell Westbrook sa castige titlul de MVP in acest sezon. Dupa cum a aratat meciul cu Nuggets, in care Westbrook l-a depasit pe Big O si a reusit sa castige “at the buzzer” disputa, distrugand orice speranta la Playoff pentru echipa din Denver… Why Not?


Foto

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.