Select Page

O vara plina cu baschet

_MG_4743

Pasionatii de baschet, mai ales de baschet 3×3, sa se pregateasca. Sport Arena Streetball se pregateste de sezonul 10, un sezon de nota 10 asa cum spun si ei. Baschetul 3×3 a inceput sa fie din ce in ce mai popular. Pe terenurile de baschet rar mai vezi jucandu-se 5vs5… toti au inceput sa joace 3×3. E mai simplu.

Pentru cine nu stie care e treaba la Sport Arena Streetball, ar fi de spus urmatoarele. In fiecare an se organizeaza pe parcursul verii 4 turnee de baschet 3vs3 (3×3). La finalul celor 4 turnee se adauga un turneu Master. La turneul Master vor fi prezente cele mai bune echipe din cele 4 turnee.. practic cei mai buni dintre cei buni. Locatia ? Terenurile de baschet din cadrul Universitatii Politehnica, nu ai cum sa nu le vezi. Pentru turneul 10, avem urmatorul calendar: Turneul 1: 16-18 mai, Turneul 2: 30 mai – 1 iunie, Turneul 3: 11-13 iulie, Turneul 4: 1-2 august, Turneul Master 2-3august. In urma celor 4 turnee + Master, va fi desemnata cea mai buna echipa din Romania la baschet 3×3 din 2014.

Inscrierile vor fi online, pe site-ul www.3la3.ro, unde fiecare jucator isi poate crea un profil si o echipa. De asemenea, fiecare jucator trebuie sa fie inscris si pe www.3x3planet.com (portalul FIBA pentru baschetul 3×3).

Mai e putin, pregatiti-va !

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.