Select Page

Pe cine as vrea sa vad la EuroBasket 2017 in grupa Romaniei

Pe cine as vrea sa vad la EuroBasket 2017 in grupa Romaniei

 

Echipa nationana de baschet a Romaniei va participa anul urmator la EuroBasket 2017, eveniment gazduit de Romania, Israel, Finlanda si Turcia. Vulturii isi vor afla pe data de 22 noiembrie adversarii la EuroBasket 2017, pana in prezent cunoscandu-se cele 24 de echipe si urnele in care au fost repartizate.

Tricolorii au fost repartizati in ultima urna valorica, alaturi de Islanda, Marea Britanie si Ucraina, ceea ce inseamna ca orice adversar este (teoretic) mai bun decat vulturii nostri. Am spus teoretic pentru ca stim cu totii ca in baschet surprizele pot aparea oricand.

In urna 5 gasim Germania, Belgia, Polonia, Muntenegru, in urna 4 pe Rusia, Slovenia, Ungaria, Georgia, in urna 3 pe Croatia, Israel, Finlanda, Turcia, in urna 2 pe Grecia, Italia, Cehia, Letonia iar in prima urna valorica pe Spania, Franta, Serbia si Lituania. De mentionat faptul ca Ungaria, tara aflata in urna a 4-a este partenera Romaniai pentru EuroBasket 2017 ceea ce inseamna ca automat va fi in grupa Romaniei. De asemenea si Croatia, tara aflata in urna a 3-a, va fi adversarul Romaniei la EuroBasket dat fiind faptul ca Israel, Finlanda, Turcia sunt organizatoarele evenimentului.

Avand in vedere ca se cunosc cele 24 de echipe si urnele valorice in care au fost repartizate, m-am gandit sa trec echipele care mi-ar placea sa le vad jucand pe parchetul Salii Polivalente din Cluj.Napoca.

  • Romania
  • Muntenegru
  • Ungaria 
  • Croatia 
  • Letonia
  • Franta

De ce m-am gandit la aceasta grupa? In primul rand e o grupa in care vulturii pot face o figura frumoasa. Totodata sa vezi jucatori precum Dario Saric, Nikola Vucevic, Rudy Gobert, Bojan Bogdanovic, Jan Vesely este intotdeauna o placere.

Cam aceasta cred ca eu ca va fi grupa Romaniei la EuroBasket 2017, insa pana pe 22 noiembrie, cand aflam exact care tari se vor duela cu vulturii nostri, fanii pot achizitiona cele doua tipuri de abonamente pentru ca pana atunci e perioada de early bird, adica abonamentele sunt mai ieftine cu 40% pentru Follow my Team si 45% pentru Tournament Pass. Dupa data de 22 noiembrie, se vor pune in vanzare si bilete individuale pentru fiecare meci in parte. Biletele se pot achizitiona de pe  MyTicket, EventimBLT .

Voi ce tari vreti sa vedeti la Cluj Napoca?


Pana la urmatorul articol, poti arunca un ochi si aici (un like ar ajuta, bineinteles).

foto

 

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Trackbacks/Pingbacks

  1. Grupele de la EuroBasket2017 – Mariuscv.com - […] Am scris acum ceteva zile, echipele pe care mi-ar placea sa le vad jucand impotriva Romaniei anul ur… –…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.