Select Page

Primul 5 in NBA All Star Game

Primul 5 in NBA All Star Game

Peste mai putin de o luna va fi NBA All Star Game, eveniment ce se va desfasura in New Orleans. Pentru multi dintre jucatori acest weekend in care va avea loc evenimentul este precum o mini vacanta (tin minte acum cativa ani ca Steve Nash postase o poza undeva pe o plaja, la soare, fara sa il mai intereseze ce se intampla), pentru cei implicati va fi genul acela de meci pe care il joci cu prietenii intr-o zi de duminica, iar pentru fani va fi spectacol.

Fanii, media si jucatorii au ales primul 5 pentru fiecare dintre cele doua conferinte, asa ca si in acest an Kevin Durant, LeBron James, Stephen Curry, Kyrie Irving sunt cap de afis.

Conferinta de Est

  • Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers) – In sase sezoane, coordonatorul de joc al celor de la Cavs a ajuns la a 4a selectie in All Star Game. In 2014 a fost All Star MVP
  • DeMar DeRozan (Toronto Raptors) – Pentru cel mai bun marcator al celor de la Raptors, acesta este al 3lea All Star Game la care participa
  • Jimmy Butler (Chicago Bulls) – Bulter va participa pentru a 3a oara la acest eveniment
  • Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) – Grecul este un “rookie” la All Star Game, fiind la prima prezenta. A trecut mult timp de cand un jucator de la Bucks nu a mai jucat in All Star Game.
  • LeBron James (Cleveland Cavaliers) – LeBron este la a 13 prezenta in All Star Game si are cele mai multe puncte marcate in istoria acestui eveniment (291 puncte).

Conferinta de Vest

  • Stephen Curry (Golden State Warriors) – Pentru Curry este al 4lea an consecutiv cand participa la All Star Game
  • James Harden (Houston Rockets) – “Barbosul” bifeaza a 5a prezenta in All Star Game
  • Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) – cel mai bun aparator al ligii in sezoanele 2014-2015 si 2015-2016, este la a doua prezenta in All Star Game.
  • Kevin Durant ( Okla Golden State Warriors) – KD are cea mai mare medie de puncte marcate in All Star Game – 25.6 ppm.
  • Anthony Davis (New Orleans Pelicans) – Davis joaca al 4lea All Star Game din cariera, acasa, in fata propriilor fani.

Eu as fi votat putin diferit, insa acesta este primul 5 din All Star Game. Sunt putin de moda veche si as fi ales jucatorul si pozitia (un PG, un SG, un SF, un PF, un C), insa sunt constient ca e greu sa alegi individual si mai usor e sa imparti Frontcourt – Guards. Ma bucur totusi ca Giannis Antetokounmpo este in primul 5, la fel si Anthony Davis.

Am votat in Est Isaiah Thomas (Boston Celtics), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Jimmy Butler (Chicago Bulls), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), LeBron James (Cleveland Cavaliers) iar pentru Vest, James Harden (Houston Rockets), Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Kevin Durant (Golden State Warriors), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs), Anthony Davis (New Orleans Pelicans).

Ramane sa aflam zilele acestea care sunt rezervele, iar pe 19 februarie sa vedem meciul.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.