Select Page

Primul meci de baschet din acest an

Primul meci de baschet din acest an

Miercuri dimineata am dat o fuga pana la Cluj Napoca impreuna cu mr. Contescu si mr. Nestian sa vedem meciul dintre U-BT Cluj Napoca si BK Pardubice din cadrul FIBA Europe Cup. Mi-am propus ca in acest an sa vad mai multe meciuri de baschet disputate in afara Bucurestiului, asa ca pe 4 ianuarie eram in Sala Polivalenta din Cluj pentru meciul din FIBA Europe Cup.

Am ajuns acolo cam cu o ora inainte de inceperea meciului si am vazut cum incet, incet tribunele salii incepeau sa se umple. Stiam ca publicul din Ardeal e consumator de baschet si mereu e placut sa vezi cum copiii impreuna cu parintii vin la un meci de baschet si isi incurajeaza echipa favorita.

In timp ce Barro se pregatea sa castige prima posesie pentru ardeleni, fanii s-au ridicat in picioare pentru a intona imnul echipei, majoritatea avand la purtator fulare cu insemnele echipei. Fiecare punct marcat de clujeni a fost insotit imediat de aplauze, in timp ce mica galerie canta de zor. Meciul a fost echilibrat la inceput, insa spre finalul sfertului 3, U-BT Cluj Napoca a reusit sa se desprinda si astfel victoria nu mai era sub semnul intrebarii. 84-67 scorul final si UBT Cluj Napoca incepe 2017 cu o victorie importanta in FIBA Europe Cup.

Mi-a placut jocul facut de Aleksandar Rašić (22 puncte -6/8 din spatele liniei de 3 puncte, 7 pase decisive, 4 recuperari), Ousmane Barro care a terminat cu double double (19 puncte, 13 recuperari). De asemenea, mi-a placut ca Mihai Silvasan, antrenorul celor de la U-BT Cluj Napoca a acordat minute de joc tinerilor, iar acestia nu au dezamagit. Si nu in ultimul rand mi-a placut energia fanilor care si-au facut simtita prezenta inca din primul minut. Mai multe detalii legat de meci puteti gasi aici.

A meritat pe deplin aceasta deplasare la Cluj Napoca. Echipa a obtinut a doua victorie in Grupa O din cadrul FIBA Europe Cup si ocupa locul 2 in aceasta grupa cu 5 puncte la egalitate cu ocupanta locului 1 si 3 si am putut schimba cateva cuvinte cu Vlad Moldoveanu (multumesc atat jucatorului cat si celor din staff-ul echipei pentru asta).

In cazul in care nu ati vazut un meci de baschet a la Cluj, e cazul sa mergeti. Nu o sa regretati!

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.