Select Page

Primul triple double perfect

Primul triple double perfect

Duelul dintre Oklahoma City Thunder si Philadelphia 76ers a adus ceva nou pentru Russell Westbrook. Jucatorul celor de la Oklahoma City Thunder este primul jucator din NBA care realizeaza un triple double fara sa rateze vreo aruncare.

In cele 28 de minute petrecute pe parchet, Russell Westbrook a terminat cu 18 puncte (6 aruncari, 6 marcate, 6/6 de la linia de libere), 14 pase decisive si 11 recuperari. Un motiv pentru care Westbrook a avut o seara perfecta a fost acela ca nu a avut nicio aruncare din spatele semicercului. Ultimul meci in care acesta nu a aruncat nicio tripla a fost in 14 martie 2016. La finalul meciului superstarul celor de la Thunder a declarat faptul ca nu stia ca nu a avut nicio ratare “I was just trying to play, trying to take my time. I’ve been watching some film, trying to pick my spots better. I found ways to continue to get my teammates involved throughout the game and it just happened that way”.

Pentru Westbrook este cel de-al 35lea triple double din acest sezon si al 72lea al carierei si mai are nevoie de 6 reusite pentru a egala recordul de 41 detinut de Oscar Robertson. De asemenea este pentru a 13a oara in acest sezon cand Westbrook reuseste un triple double in sfertul 3.

 

Oklahoma City Thunder ajunge la victoria #41 (41-30) si se afla pe locul 6 in conferinta de Vest, cu sanse de a urca pe locul 4. Este al 8lea sezon consecutiv cand Okc termina cu un record pozitiv  (50% sau peste 50% din meciuri castigate). Urmatorul meci pentru Thunder va fi impotriva celor de la Houston Rockets.

 

Foto

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.