Select Page

Puma revine in baschet

Puma revine in baschet

Incepe o noua era pentru Puma. Brandul relanseaza divizia de baschet si deja a “furat” trei jucatori. Deandre Ayton, preconizat ca va fi ales de pe prima pozitie in Draft-ul din acest an, Marvin Bagley III, un alt prospect din acest draft (top5) si Zhaire Smith, sunt primii jucatori care au ajuns in tabara celor de la Puma. Intr-un interviu, Bagley spunea ca a ales Puma pentru ca voia ceva diferit si ceva imi spune ca vom avea parte de ceva diferit din partea brandului.

In anii 70′ Walt “Clyde” Frazier jucator la New York Knicks si Cleveland Cavaliers a fost primul jucator care a purtat ghete de baschet de la Puma. Partea faina e ca modele Puma “Clyde” se mai gasesc si acum (adaptate tendintelor si tehnologiei curente). Acum, odata cu relansarea brandului in lumea baschetului, cei de la Puma i-au oferit lui Walt Frazier un contract pe viata. Vince Carter a fost ultimul jucator profesionist de baschet care a semnat cu Puma in 98′, fiind si sezonul cand acesta castiga Rookie of the Year.

Imi place aceasta abordare a celor de la Puma. Au adus in familie doi jucatori care cel mai probabil for face o impresie buna in NBA si l-au luat pe Jay Z ca director pe partea de creatie. Din punct de vedere al imaginii, au inceput bine. Ramane de vazut cum vor arata ghetele de baschet si abia astept sa vad ce tehnologii vor implementa, cu ce vor veni nou pe piata si cum va arata designul ghetelor.

A post shared by PUMA Basketball (@pumahoops) on

Foto

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

2 Comments

 1. Mircea

  Cand apar?

  Reply
  • Marius V

   Azi a fost lansarea. In magazine vor fi incepand cu 1 octombrie.

   Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.