Select Page

Reduceri de 50% la Sport Vision

Reduceri de 50% la Sport Vision

Daca tot am adus acum cateva zile in discutie criteriile care stau la baza atunci cand imi aleg o pereche de ghete de baschet, astazi am un alt pont pentru voi. Tot legat de baschet, bineinteles. Cei de la Sport Vision au in aceasta perioada (26-30 aprilie) reduceri de 50% la o gama variata de produse (vezi aici). Nici baschetul nu a fost lasat deoparte si am vazut cateva reduceri faine la ghetele de baschet.

Eu va recomand doua modele aflate la reducere: adidas Crazy Explosive low si adidas D Lillard 3. Ambele modele au o aderenta buna, tehnologii (boost si bounce) care ofera jucatorului protectie la impact, dar si o senzatie mai buna a suprafetei de joc, iar pretul este mai mult decat bun.

Cei de la adidas fac o treaba din ce in ce mai buna atunci cand vine vorba de ghete de baschet. Poate sa fie tehnologia boost sau bounce de vina…cine stie? Cert e ca se indreapta intr-o directie buna.

Despre adidas Crazy Explosive low pot spune asta: tehnologie boost pe toata talpa, aderenta buna, iar ca materiale, un mesh care pare destul de durabil. Boost-ul sunt acele pernite din talpa care ajuta in primul rand la amortizarea impactului. O sa scriu mai multe in curand, dupa ce o testez modelul, pentru ca nu m-am putut abtine si l-am cumparat.

Legat de adidas D Lillard 3, primul lucru care mi-a sarit in ochi e design-ul. Comparativ cu celelalte modele (Lillard 1, 2) cei de la adidas au adoptat un design ceva mai futurist. Limba este amplasata usor in lateral, iar gaurile prin care trec sireturile, pe partea superioara, iti ofera libertatea de a alege cat de stransa vrei sa fie gheata. Daca la Crazy Explosive am avut parte de boost, de data acesta cei de la adidas au folosit ca si tehnologie bounce. In modelul D Lillard precedent, bounce a impresionat si banuiesc ca s-a mers pe vechea zicala : De ce sa schimbi ceva ce functioneaza. Bounce, ca si boost, este un tip de amortizare, fiecare tehnologie aducand ceva nou si diferit. Senzatia la bounce este de elasticitate. In cazul in care voi testa acest model, voi detalia atunci.

In cazul in care cele doua modele nu va atrag, gasiti pe site-ul lor (aici) alte ghete de baschet. Spor la cumparaturi!

1 Comment

  1. Un_fan

    #sneakerhead

    Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.