Select Page

Vulturii se pregatesc pentru duelurile cu Croatia si Italia

Vulturii se pregatesc pentru duelurile cu Croatia si Italia

Echipa Natioanala de Baschet Masculin a Romaniei se pregateste pentru doua dueluri importante in cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala din 2019. In data de 23 februarie, vulturii vor da piept cu reprezentativa Croatiei in Dvorana Kresimir Cosic din Zadar, iar pe 26 februarie cu reprezentativa Italiei in Sala Polivalenta din Cluj Napoca.

Pentru aceste doua meciuri, antrenorul vulturilor, Zare Markovski, a convocat pe Giordan Watson de la U-BT Cluj-Napoca, Georges Darwiche de la Steaua CSM Eximbank, Mirel Dragoste de la CSU Sibiu, Nandor Kuti de la U-BT Cluj-Napoca, Andrei Mandache de la CSM CSU Oradea, Mihai Maciuca de la Phoenix Galati, Bogdan Nicolescu de la CSM CSU Oradea, Radu Paliciuc de la CSU Sibiu, Amedeo Casale de la Dinamo Bucuresti, Vlad Moldoveanu de la Demir Insaat Buyukcekmece, Rolland Torok de la U-BT Cluj-Napoca, Iulian Orbeanu de la SCMU Craiova, Titus Nicoara de la BCMU FC Arges Pitesti, Emanuel Cate de la CB Prat Juventud, Alexandru Olah de la ZZ Leiden si Ionut Berceanu de la SCMU Craiova.

Mirel Dragoste, Mihai Maciuca, Amedeo Casale si Ionut Berceanu se afla la prima convocare la nationala, iar Titus Nicoara si Alexandru Olah, jucatori care au participat la EuroBasket 2017, revin in tricoul nationalei. 

In prezent Romnaia ocupa pozitia secunda in clasament avand o victorie si o infrangere. Olanda si Croatia ocupa locurile 3 si 4, in timp ce Italia ocupa primul loc. Desi cele doua meciuri disputate la finalul lunii februarie sunt dificile, ar fi fain ca vulturii sa castige un meci.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.