Select Page

Romania debuteaza cu victorie in turneul din China

Romania debuteaza cu victorie in turneul din China

Nationala de baschet a Romaniei se afla in aceasta perioada intr-un turneu (Atlas International Tournament 2016) in China in vederea pregatirii pentru EuroBasket 2017. Lotul tricolorilor este format din Titus Nicoara, Andrei Mandache, Octavian Popa Calota, Adrian Gutoaia, Rolland Torok, Bogdan Tibirna, Vlad Corpodean, Catalin Petrisor, Iulian Orbeanu, Emanuel Cate, Rares Uta, Tudor Gheorghe, Bogdan Nicolescu si americanul Malcolm Armstead. Tricolorii pregatiti de catre Marcel Tenter (antrenor principal), Claudiu Fometescu si Milorad Perovic (antrenori secunzi) vor disputa meciuri impotriva nationalelor Chinei, Poloniei, Greciei si Georgiei.

Romania – China a fost meciul de deschidere al turneului, iar la finalul celor 40 minute de joc, Romania a invins cu scorul de 100-92. Cei mai buni marcatori pentru Romania au fost: Emanuel Cate cu 27 puncte, Andrei Mandache cu 18 puncte, Malcom Armstead cu 17 puncte, Titus Nicoara cu 14 puncte. Meciul integral puteti sa-l urmariti aici.

Asadar Romania a inceput cu dreptul acest turneu si sper ca jocul bun facut astazi sa se regaseasca si in meciurile urmatoare, iar la EuroBasket 2017, tricolorii sa faca o figura frumoasa.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Trackbacks/Pingbacks

  1. Romania la a doua victorie in turneul din China – Mariuscv.com - […] victoria in meciul de deschidere a turneului Atlas Internatonal Tournament 2016 impotriva Chinei, nationala pregatita de Marcel Tenter a…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.