Select Page

Sa ne pregatim de Sport Arena Streetball – Sezonul 11

Va spuneam acum ceva timp cum baschetul 3la3 a devenit din ce in ce mai popular si asta gratie in primului rand celor de la Sport Arena Streetball.

{416B1DB9-3D43-4D9B-BEF3-877783C06932}flexibleCa sa intelegeti exact de ce spun ca baschetul 3la3 a devenit din ce in ce mai apreciat, va dau un exemplu: nu exista un pasionat de baschet care sa nu asocieze inceputul verii cu inceputul unui nou sezon de Sport Arena Streetball. Si cum vara sta sa bata la usa, ne gandim deja la sezonul 11. Pana acum am jucat baschet intr-un mall, am vazut unii dintre cei mai buni zburatori, l-am vazut si pe Ghita Muresan… am avut parte de 10 sezoane de nota 10.

Sezonul 11 nu stiu exact ce surprize va avea… bine nu stiu toate surprizele. Stiu ca in prima etapa, nationala Romaniei de baschet 3×3 va fi acolo, asa ca daca sunteti suficient de norocosi incat sa dati nas in nas cu ei pe terenurile din Politehnica, profitati. Eu am avut sansa sa fiu “scolit” de Bogdan Popescu, Vasile Stefan si Catalin Vlaicu anul trecut si credeti-ma ca a meritat din plin. Pentru celelalte surprize, zic sa veniti pe terenurile din Politehnica. Ca sa nu mai lungesc vorba, programul sezonului 11 este urmatorul:

Turneul 1: 5-7 iunie
Turneul 2: 3-5 iulie
Turneul 3: 17-19 iulie
Turneul 4: 31 iulie – 1 august
Turneul Master: 2 august

Banuiesc ca stiti ca inscrierile se vor face aici (www.3la3.ro). Mai e putin. Ne vedem acolo, da?

Foto: www.3x3eurotour.com

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.