Select Page

Sport Loft are reduceri de 25%

Sport Loft are reduceri de 25%

In aceasta perioada magazinul Sport Loft aniverseaza un an, iar cei din staff s-au gandit sa organizeze o “petrecere” oferind reduceri de 25% la toata colectia de primavara. Petrecerea dureaza incepand cu data de 3 pana pe 6 mai si toata lumea este invitata. 

Puteti sa aruncati un ochi pe site sau sa faceti o vizita in Mall Baneasa pentru a incerca articolele. Am intrat pe site si am vazut cateva oferte la baschet destul de faine. Ca si ghete de baschet, Nike KD 10, Nike Kyrie 4, adidas Dame 4, Nike PG 2 (Nike PG 1 i-am testat si au fost ok) arata foarte tentant. Recomand Nike Mamba Instinct, i-am testat acum ceva timp si sunt dementiali (vezi aici review). Ca si streetwear Air Jordan 3 (Black Cement), Air Jordan 10 (Im Back / Cool Grey), mi-au facut cu ochiul. Lasand ghete, la imbracaminte am vazut tricourile de la NBA All Star Game 2018, tricouri cu Kevin Durant, Stephen Curry, LeBron James, Nicholas Batum si multe alte oferte. Recunosc… cu cat ma uit mai mult cu atat imi zic “Vreau si asta… si asta arata bine… si asta… asta”.

Daca ajungeti in Mall Baneasa, puteti incerca ghetele de baschet intr-o camera speciala “Dunk Room”. Ai parchet si un cos de baschet numai bune pentru a proba diferite modele si pentru a intelege de ce recomand ghetele de mai sus.

Pe langa baschet, Sport Loft are si alte categorii – fotbal, alergare, inot etc. insa eu raman la pasiunea mea.

Asadar, pana pe 6 mai, spor la cumparaturi! Si “La multi ani, Sport Loft!”


Foto

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.