Select Page

Startul unei noi editii Sport Arena Streetball

Week-end-ul trecut a fost primul turneu din cadrul Sport Arena Streetball – Sezonul 11. Va spuneam acum ceva timp ca baschetul 3×3 a inceput sa fie din ce in ce mai popular in Romania si asta gratie turneelor organizate de Sport Arena.

Asadar, sezonul 11 a debutat tot pe terenurile Politehnicii week-end-ul trecut si ca in fiecare an, a adunat un numar mare atat de fani cat si de jucatori de baschet. Era imposibil sa nu recunosti pe cineva, fie ca vorbim de echipe care si-au creat un renume in cadrul acestor turnee, fie ca vorbim de jucatori sau fosti jucatori ai Ligii Nationale de Baschet.

Printre echipele participante la acest turneu se afla si nationala Romaniei de 3×3. Acelasi entuziasm, aceleasi zambete pe buze si acelasi joc rapid in pase. Singura schimbare ar fi in componenta: Cristian Craciun i-a luat locul lui Vasile Stefan. Insa asta nu a fost o problema, pentru ca la final, tricolorii au incheiat victoriosi in primul turneu din acest an. Zic ca le-au priit tricolorilor meciurile disputate in cadrul Politehnicii, pentru ca in curand incep Jocurile Olimpice Europene ce vor avea loc la Baku si ei se afla printre favoriti. Reteta pentru a castiga un meci in fata tricolorilor, care l-au cooptat si pe Virgil Stanescu (doar pentru acel meci), se pare ca au gasit-o aproximativ 20 de copii care au reusit sa iasa victoriosi din acest “duel”. Sper totusi ca aceasta infrangere sa fie singulara in aceasta perioada, iar la Baku sa ii vedem pe tricolori pe treapta cea mai inalta a podiumului de premiere. 

Chiar daca nu m-am clasat pe locurile fruntase, sunt multumit ca am jucat baschet si am vazut multe meciuri spectaculoase. Atmosfera a ramas aceeasi: muzica buna, fani de toate varstele, unii purtand tricouri cu idolii lor, multe zambete si bineinteles mult baschet. Practic cam asta inseamna turneele Sport Arena Streetball.

Si cum vara abia a inceput, deja ne zboara gandul la turneul 2 care va fi in perioda 3-5 iulie. Ne vedem acolo, da?

Competitia Sport Arena Streetball este organizata de Sport Arena si ACS Sport Promotion, in colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Directia de Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Fundatia Make a Wish Romania si este sustinuta de Raiffeisen Bank si Gatorade.

11427240_10204547466633379_8694879655607555690_n

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.