Select Page

Steaua CSM EximBank a lansat primul magazin oficial

Steaua CSM EximBank a lansat primul magazin oficial

Steaua CSM EximBank a deschis ieri (1 iunie) primul magazin oficial al clubului in incinta AFI Palace Cotroceni. La eveniment au participat jucatori de la echipa U16, U18 precum si de la echipa de seniori, care au dat autografe sau au facut poze cu fanii veniti. Totodata la eveniment cei de la Steaua au prezentat si trofeele pe care le-au castigat in acest sezon. La categoriile U16 si U18, Steaua CSM EximBank a fost incoronata drept campioana, in timp ce la echipa de seniori ros-albastrii au terminat pe pozitia a 3a.

image

Mi se pare un pas inainte pe care Steaua CSM EximBank il face prin inaugurarea acestui magazin, un pas care aduce clubului un plus imaginii, dar si in relatia fani – club. Doua cuvinte imi vin in minte: profesionalism si comunitate. Steaua CSM EximBank incepe usor usor sa isi creeze propriul brand si propria imagine in lumea baschetului, asa ca acest magazin era necesar. Urmeaza in perioada urmatoare si lansarea unui magazin virtual. Locatia, e drept ca mi se pare putin neinspirata – la etaj, vis a vis de Cinema City, pentru ca nu are o vizibilitate foarte mare, insa ma gandesc ca poate alt loc mai convenabil nu era la acel moment. In cadrul magazinului puteti gasi sepci New Era, tricouri de joc, treninguri, tricouri polo si multe alte lucruri cu insemnele clubului. Tot de aici se vor putea procura biletele sau abonamente pentru meciurile Stelei din sezonul urmator.

Inainte sa vezi un film de genul “Coach Carter” sau “Love and Basketball” sau sa urmaresti un meci pe care ros-albastrii il vor sustine, poti trece pe la magazinul Stelei sa te echipezi corespunzator, fan zone-ul fiind deschis zilnic intre orele 14-22.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vrei sa fii patron la Steaua CSM EximBank? – Mariuscv.com - […] reducere lucrurile din magazinul Steaua CSM EximBank FanZone, din Afi Palace […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.