Select Page

Steaua CSM EximBank inchide seria de Playoff cu BC Dinamo

Steaua CSM EximBank inchide seria de Playoff cu BC Dinamo

1-0, 1-1, 2-1 si 3-1. Cam asa a fost seria dintre Steaua CSM EximBank si BC Dinamo. La prima vedere poti spune ca a fost o serie relativ usoara pentru stelisti, insa in afara de meciul 3 in care Steaua a castigat categoric, toate celelalte meciuri au fost destul de echilibrate.

In ultimul meci Steaua CSM EximBank a inceput foarte bine, iar dupa primul sfert tabela arata 31-12 pentru acestia. Parea a fi  o victorie usoara pentru ros-albastrii, insa in baschet niciodata nu poti fi sigur de o victorie pana ce nu auzi fluierul final. De cand a intrat Radu Paliciuc pe parchet pentru “terrieri”, jocul celor de la Dinamo s-a schimbat total. Nu stiu ce s-a intamplat in tabara stelista insa usor, usor Dinamo a redus din diferenta (25 de puncte a avut Steaua avans la un moment dat), asa ca finalul a fost mai spectaculos decat mi-as fi imaginat la inceput. Atat Dinamo cat si Steaua s-au aflat la conducere in ultimul act, insa jucatorul Stelei, Nikola Malesevic, a adus victoria in tabara ros-albastra. Dinamo a avut sansa de a castiga sau de a trimite meciul in prelungiri, insa cred ca lipsa de experienta si-a spus cuvantul.

Steaua CSM EximBank se impune cu scorul de 79-77 si se califica in urmatoarea faza din Playoff unde vor da piept cu BC Mures. Mi-a placut faptul ca antrenorul celor de la Steaua, Claudiu Fometescu, l-a introdus pe parcursul meciului si pe tanarul Bogdan Popa, jucator care a si inscris in cele aproape 3 minute de joc. Acelasi lucru pot sa spun si de antrenorul celor de la Dinamo, Aleksandar Todorov, care a fost inspirat cand l-a introdus in meci pe Radu Paliciuc. Chiar daca a terminat cu 8 puncte, prezenta sa a schimbat cursul jocului. A fost o serie faina, o serie care recunosc ca nu as fi vrut sa se termine.

 

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.