Select Page

Steaua CSM EximBank se pregateste de EuroCup

Nu stiu cati dintre voi stiti, dar sezonul acesta Steaua CSM EximBank a primit un wildcard si va juca in EuroCup. Astfel vom avea pentru al 3lea an consecutiv o echipa care sa joace in a doua competitie (ca valoare) intercluburi din Europa.

Astazi (08.07.2015), in Barcelona au fost definitivate urnele pentru grupele EuroCup si Steaua CSM EximBank este una din cele 36 echipe participante. In funtie de zona geografica, cele 36 echipe au fost impartite in doua conferinte, fiecare conferinta fiind alcatuita din 3 grupe cu cate 6 echipe fiecare.

Steaua CSM EximBank se afla in conferinta cu nume mari ale baschetului de pe batranul continent – Galatasaray Istanbul, Lietuvos Rytas, Hapoel Jerusalem, Unics Kazan etc.

conferinta-1

conferinta-2

Uitandu-ma la echipele din conferinta unde este si Steaua si tinand cont de faptul ca intr-o grupa nu pot fi doua echipe din aceasi tara, mi-ar placea ca echipa antrenata de Hristu Sapera sa fie intr-o grupa cu:

Besiktas Istanbul (Turcia)
AEK Athens (Grecia)
Buducnost VOLI Podgorica (Muntenegru)
Krasny Oktyabr Volgograd (Rusia)
Lietuvos Rytas Vilnius (Lituania)

Oricum, indiferent de echipele cu care va da piept Steaua, sigur o sa fie un spectacol baschetbalistic in toata spendoarea lui. Sper ca maine, cand se vor grupele, Virgil Stanescu si Ionut Georgescu (aflati in Barcelona) sa ma faca sa spun: Hai ca e bine!


Update:

cnf1

In urma tragerii la sorti, Steaua CSMEximBank se afla in Grupa D alaturi de Unics Kazan, Banvit Bandirma, Trabzonspor Medical Park, Buducnost VOLI Podgorica, Aris Thessaloniki. Nu am avut fler sa prezic grupa ros-albastrilor, insa nu imi pare rau. Abia astept sa vad Sala Polivalenta plina la meciurile Stelei. Se anunta o grupa faina!

Hai ca e bine!

Foto: www.steauabaschet.ro

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.