Select Page

U-Banca Transilvania termina pe primul loc in Grupa E – FIBA Europe Cup

U-Banca Transilvania termina pe primul loc in Grupa E – FIBA Europe Cup

U-Banca Transilvania a disputat ultimul meci din cadrul Grupei E – FIBA Europe Cup impotriva celor de la Lukoil Academic Sofia. In fata propriilor fani, echipa clujeana a invins cu scorul de 83-70 si a terminat Grupa E de pe prima pozitie. Cel mai bun jucator al celor de la UBT in acest meci a fost Zeljko Sakic cu 13 puncte, 10 recuperari, urmat de Giordan Watson – 12 puncte, 6 pase decisive, ambii avand un indice de eficienta 18.

Echipa pe de Somes, singura reprezentanta la Romaniei in competitiile internationale, a terminat grupa cu un bilant de 5 victorii si o infrangere. Rand pe rand, U-Banca Transilvania a trecut de Dinamo Tibilisi (87-73 / 97-74), Lukoil Academic Sofia (88-73 / 83-70), singura echipa care i-a pus ceva probleme clujenilor a fost Istanbul BBSK. Dupa victoria rasunatoare a celor de la UBT in primul meci (90-69) in sala Horia Demian, turcii si-au luat revansa acasa castigand cu scorul de 92-82.

Asadar, aventura europeana a celor de la U Banca Transilvania continua, acestia vor da piept cu cipriotii de la Keravnos, olandezii de la Donar Groningen si belgienii de la Belfius Mons Hainaut.

Primul meci din Grupa L este programat pe 20 decembrie impotriva celor de la Donar Groningen.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.