Select Page

Ultimul joc pentru Steaua CSM EximBank

Ultimul joc pentru Steaua CSM EximBank

Jucatorii de la Steaua CSM EximBank au disputat ultimul joc inainte de vacanta chiar in compania fanilor. Dupa un sezon intreg in care elevii lui Jukka Toijala au iesit vicecampioni, cei din staff-ul echipei au gasit o metoda inedita de a le multumi fanilor pentru sustinere. Acestia au fost invitati la o ultima intalnire cu jucatorii si stafful echipei, ocazie cu care fiecare putea sa discute cu jucatorii preferati, sa ia autografe sau sa se fotografieze cu acestia. Cireasa de pe tort a fost in momentul in care 3 fani norocosi, finalistii din cadrul programului “Joaca pentru Steaua”, au putut juca chiar impotriva favoritilor. Echipati corespunzator, acestia s-au vazut fata in fata cu Mihai Paul, Vlad Negoitescu, Nikola Jevktovic, Randal, Falker, Catalin Baciu, David Dudzinski, Marius Runkauskas, Georges Darwiche intr-un meci de 3 vs 3 care a aratat cam asa:

Fan day. Finaliștii cocursului Joacă pentru Steaua vs Steaua CSM EximBank

Posted by Steaua Baschet on Tuesday, 30 May 2017

Sa joci un meci de baschet impreuna cu jucatorii echipei favorite este unul din lucrurile pe care nu le vei uita prea curand.

Trebuie apreciata creativitatea celor de la Steaua si felul in care au interactionat cu fanii in acest sezon. Diverse concursuri pentru suporteri. Sesiuni de Q&A (intrebari si raspunsuri) cu jucatorii in care fanii au avut sansa sa intrebe favoritii diverse lucruri. Programul “Joaca pentru Steaua” in care un fan putea sa joace intr-un meci oficial pentru Steaua CSM EximBank. Acestea sunt doar cateva exemple.

Abia astept sa vad ce surprize vor pregati cei de la Steaua in sezonul urmator.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.