Select Page

Vrei sa joci la Steaua CSM EximBank?

Vrei sa joci la Steaua CSM EximBank?

Stii cum e sa te trezesti dimineata cu gandul ca vei imbraca echipamentul celor de la Steaua CSM EximBank? Nici eu. Insa acest lucru se poate schimba pentru un fan norocos. Cei de la Steaua CSM EximBank au lansat in program dedicat “Patronilor” in care isi propun sa antreneze suporterii, iar la final acel fan noroc poate fi legitimat pentru o zi in cadrul echipei Steaua CSM EximBank.

Toţi cei care ţin cu Steaua au avut cândva un vis comun! Toţi şi-au dorit cu siguranţă, la un moment dat, să JOACE pentru Steaua. Fotbal alături de Lăcătuş, handbal împreună cu Gaţu, baschet alături de Brănişteanu sau Cernat… Viaţa le-a deschis tuturor alte drumuri, dar ei au rămas cu sufletul alături de Steaua, visul din copilărie rămânând undeva într-o cămăruţă a memoriei şi a sufletului…
Dar acum este şansa lor! Toţi suporterii înscrişi în programul „Patron la Steaua” intră automat în competiţie. Regulamentul complet ai concursului poate fi consultat aici.
Patronul câștigător primeşte un contract de o zi cu Steaua CSM EximBank. El va susţine vizita medicală, va avea parte de două antrenamente de individualizare, va fi înregistrat la Federaţia Română de Baschet, fiind vorba de un transfer în toată regula. Astfel, noul patron-jucător va primi legitimaţie de joc, va fi trecut pe foaia oficială, în statistici şi pe siteurile Federaţiei şi al echipei. În ziua meciului în care va JUCA el va intra în programul echipei, de la masă, la şedinţa tehnică, apoi la meci şi la conferinţa de presă de după. Nu îi vom putea garanta un număr de minute, dar la un moment dat, în acel meci din sezonul regulat sau chiar din Top 6, fanul nostru îşi va vedea visul cu ochii urmând să intre pe teren şi să joace alături de Mihai Paul & Co., pentru echipa lui de suflet, Steaua Bucureşti!

Concursul tine din perioada 20 septembrie pana pe 20 februarie, iar pe 21 februarie castigatorul se va alatura clubului ros-albastru.

Imi place modul in care cei de la Steaua CSM EximBank se apropie si comunica in relatia cu fanii si sper sa vad pe viitor cat mai multe astfel de initiative. Oricum cei de la Steaua devin un model de urmat la capitolul marketing, pentru ca de la un an la celalalt gasesc noi modalitati de a se apropia de fani.

Un vis de-al tau poate deveni realitate!

 


foto: steauabaschet.ro

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.