Select Page

Vulturii si acvilele baschetului romanesc. Romania prinde aripi

Vulturii si acvilele baschetului romanesc. Romania prinde aripi

Cred ca este pentru prima data cand nationalele de baschet ale Romaniei vor avea o noua identitate de brand, astfel ca nationala masculina de baschet va purta denumirea de vulturii, in timp ce nationala feminina se va numi acvilele. Pe langa aceasta identitate de brand, atat vulturii cat si acvilele vor avea ca imn “Tot mai sus”, melodie semnata Guess Who.

Ideea de vulturi pentru baieti si acvile pentru fete mi se pare una faina, mai ales ca ambele sunt incarcate din punct de vedere simbolic: acvila se afla pe stema Romaniei, iar ambele pasari inspira putere, inteligenta, agilitate. Sunt curios daca noile simboluri vor putea fi implementate si pe echipamentele de joc sau daca nu, pe tricourile folosite la incalzire, la EuroBasketb 2017.

Acvilele sunt in plina campanie de calificare la EuroBasket Women 2017 din Cehia, urmand sa dispute in perioada urmatoare la Cluj Napoca meciul impotriva nationalei Israelului si in Ankara meciul impotriva selectionatei Turciei. Vulturii sunt deja calificati, dat fiind faptul Romania va organiza o grupa la Cluj Napoca.

Baschetul romanesc incepe sa prinda aripi si devine din ce in ce mai popular.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Trackbacks/Pingbacks

  1. Programul grupei Romaniei la EuroBasket 2017 - MariusCV.com - […] Israel, Turcia, Finlanda si va strange cele mai bune 24 echipe din Europa. In urma extragerii, vulturii Romaniei se…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.