Select Page

Zilele Baschetului 2014

Incep sa cred ca orasul Sibiu o sa ajunga sa fie ceea ce este pentru NBA, Madison Square Garden.. si anume un fel de Mecca al baschetului romanesc. Spun asta pentru ca vad din ce in ce mai multe evenimente de acest gen acolo.

Incepand cu 21 august, la Sibiu, are loc un eveniment fain intitulat “Zilele Baschetului”, eveniment organizat de Asociatia Al 6-lea Jucator. Pana duminica (24.08), organizatorii au pregatit mai multe surprize si concursuri celor prezenti acolo. Printre invitatii speciali se numara Marcel Tenter (antrenorul Romaniei la baschet), Virgil Stanescu (vicepresedinte FR Baschet si presedintele CSA Steaua CSM Eximbank), echipa locala CSU Sibiu.

Spuneam anterior ca vor fi multe concursuri. La acest capitol, organizatorii au fost destul de creativi zic eu, pasionatii de baschet pot participa la “Aruncarea de milioane”, concurs in care trebuie sa nimeresti un cos de baschet care se afla intr-un….TIR in miscare. La un alt concurs, poti castiga o masa cu Virgil Stanescu.

Bineinteles ca nu va lipsi clasicul turneu de streetball, turneu cu premii de peste 3000 euro. Mai multe detalii si modalitati de participare la concursuri/turneul de streetball poti gasi aici.

About The Author

Marius V

Optimist, pasionat de baschet si un sneakerhead in devenire

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.